Köremez

Standard

a
2 su bardağı, soğuk süt
5 yemek kaşığı, yoğurt
yemek için yufka ekmek

Hazırlanışı:

Soğuk süt derin bir tabak içerisine alınır. Içine 5 yemek kaşığı yoğurt konulur.(yoğurdu dağıtmadan koymaya dikkat edin) Köremezimiz hazır.Şimdi yufka ekmeğimizden küçük parçalar bölüp kaşık şekli veriyoruz (buna banak denir)ve bununla körmezin biraz sütünden biraz yoğutudan alarak yiyoruz.

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma